Sport

Sporting Roşiori vrea să se impună în toate competiţiile!

sportingLa final de sezon, cele trei eşaloane judeţene de fotbal au devenit tot mai interesante, toate echipele fiind cu ochii pe “obiectivul” stabilit. Însă, de departe cea mai interesantă competiţie rămâne cea a Ligii a 4-a, în care Sporting Roşiorii de Vede mai are nevoie de o remiză în 3 jocuri rămase de disputat pentru a-şi adjudeca sâmbătă titlul judeţean. Sigur, acest obiectiv poate fi realizat încă de sâmbătă, când se poate sărbători câştigarea campionatului, în cazul unei remize cu Unirea Ţigăneşti. Însă, surprinzător pentru multă lume, clubul roşiorean se află angrenat în acest sezon pe patru fronturi şi are şansa de a se impune în toate cele patru competiţii.  “Vrem să câştigăm la nivel judeţean tot ce se poate câştiga cu această echipă. Obiectivul principal este titlul judeţean şi promovarea la Liga a 3-a, însă noi am pus mereu accent pe echipa de juniori, iar în acest an avem în vedere şi echipa a doua a clubului şi, mărturisesc, pe noi ne interesează şi Cupa României!” a spus Gabriel Vlădulescu, preşedintele clubului Sporting.

Acesta a vorbit la modul laudativ despre pregătirea lotului pe care o face antrenorul-jucător Florin Şoavă, cel care a dat o notă total diferită fotbalului teleormănean, odată cu venirea lui la Roşiorii de Vede şi, îndeosebi, odată cu intrarea lui ca jucător în teren. “Florin lucrează de o manieră foarte bună, ne înţelegem de minune şi am căutat să-i oferit condiţii cât mai bune de pregătire, deşi, vreau să spun asta, Şoavă nu a cerut nici un ban până acum”, a mai declarat oficialul clubului Sporting.

Dacă va reuşi să se impună în competiţiile la care a fost angrenată în acest sezon, Sporting Roşiori de Vede ar reuşli în premieră absolută o performanţă greu de egalat: titlul judeţean în Liga a 4-a, seniori, titlul judeţean de juniori la Liga a 4-a, promovarea la Liga a 5-a cu echipa a doua şi câştigarea Cupei României; peste toate, ar mai fi promovarea la Liga a 3-a, cu echipa de seniori.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.