Sport

Sporting Roşiori va juca restanţa cu Steaua 2 în luna octombrie!

Despre situaţia neplăcută în care s-a văzut pusă echipa Sporting Roşiorii de Vede în această săptămână, când a fost nevoită să accepte amânarea jocului cu Steaua 2 Bucureşti, precedată de etapa normală de repaus, se ştie deja, . Faptul că Steaua 2 a cerut amânarea partidei, din cauza selecţionării la lotul naţional a unui jucător, fapt acceptat de Federaţie, a nemulţumit în mod evident pe antrenorul roşiorenilor, Cristi Negru, care s-a arătat deranjat de această programare a jocurilor.

Din unele surse, neoficiale, se pare că amânarea jocului din etapa a 6-a ar fi avut un alt motiv, plecarea în cantonament, în străinătate, de către prima echipă a Stelei, care a avut nevoie de câţiva jucători de la echipa a doua (din Liga a 3-a), ar fi redus serios numărul componenţilor echipei secunde. Ulterior, bucureştenii au cerut amânarea jocului, astfel că Sporting Roşiori a fost nevoită să se conformeze.

Numai că, problemele pentru roşioreni nu se încheie aici; conform programului sezonului în Liga a 3-a, un joc amânat trebuie disputat în maxim 21 de zile (în trei săptămâni), ceea ce înseamnă că jocul respectiv se va disputa în cursul lunii octombrie. Mai grav, este faptul că în următoarea perioadă, clubul roşiorean trebuie să dispute jocuri din trei în trei zile, deoarece în data de 19 octombrie este rundă intermediară, astfel că nu ar mai rămâne decât varianta 26 octombrie când ar trebui să aibă loc meciul.

Să punctăm faptul că primul joc pe care Sporting Roşiorii de Vede îl va disputa, după această pauză forţată, de două săptămâni, va fi sâmbătă, 15 octombrie a.c., de la ora 15.00, împotriva alexăndrenilor de la FCM (jocul face parte din programul etapei a 7-a a seriei a 3-a, Liga a 3-a).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.