Sport

Sporting Roșiori a remizat în amicalul de la Chiajna

Echipa de fotbal Sporting Roșiori a remizat sâmbătă, în meciul amical susținut pe terenul celor de la Concordia II Chiajna, scor 1-1 (1-0). Golul formației noastre a fost marcat de Ivănică, purtătorul banderolei de căpitan, spre final, cu un șut din afara careului mare.

Partida, care s-a disputat pe terenul sintetic pe care evoluează prim-divizionara din comuna ilfoveană, a stat sub semnul întrebării. Jucătorii roșioreni au amenințat că nu se vor prezenta la acest meci, dacă nu se rezolvă situația salariilor neplătite. Conducerea a reușit, din câte se pare, să achite o parte din restanțe, astfel că Sporting a efectuat deplasarea pentru primul test al lui 2017.

Antrenorul Cristi Negru a avut la dispoziție doar 14 jucători, pentru disputa cu echipa secundă a Concordiei. Garnitura de start a celor de la Sporting a fost compusă din următorii fotbaliști: Bușcă – Voicu, Lătea, Sitaru, Ștefănescu – Ivănică, Vîlcică, Urîtu, Cercel, Tonca – Voicu. Au mai evoluat portarul Manafu (venit în probe de la Videle), Pîslaru și Ciubuc (ușor accidentat).

Testul a fost considerat util de conducerea grupării roșiorene, mai ales în contextul ultimelor turbulențe din sânul echipei. Pe 11 februarie, Sporting va susține un al doilea amical, pe Stadionul ”Robema” din Roșiorii de Vede, contra celor de la Astra Plosca. Până atunci, echipierii lui Sporting vor efectua un cantonament la Stadionul ”Municipal” din urbea roșioreană.

Alte rezultate din partidele amicale susținute de echipele de fotbal teleormănene, în acest week-end:

Rapid Buzescu – FCM Alexandria 1-2

SCM Pitești – Voința Saelele 2-1

Unirea Tricolor București – ACS Drăgănești Vlașca 4-2 (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.