Sport

Sporting Roșiori a pierdut două puncte pe teren propriu

Sporting Roșiori a susținut o partidă pe teren propriu, în cea de-a doua etapă a returului seriei a III-a din Liga a III-a la fotbal, contra celor de la Concordia II Chiajna.

Roșiorenii au început foarte bine și au condus la pauză cu 2-0, grație golurilor reușite de Flișc, min. 30 și Pîslaru, min. 41. Elevii antrenorului Cristi Negru s-au văzut însă prea devreme câștigători ai partidei, astfel că, în repriza secundă, ilfovenii au revenit și au egalat prin golurile semnate de Constantinescu, din lovitură de pedeapsă, min. 53, și Rogoveanu, care a egalat în minutul 58.

Un fapt inedit a fost acela că doi frați au fost adversari în acest meci. Silviu Flișc, cel care de altfel a deschis scorul, s-a transferat în această iarnă la Sporting Roșiori, de la Venus RGAB București, el efectuând perioada de juniorat chiar la Concordia Chiajna, echipă pentru care a evoluat fratele său, Silviu Flișc.

Roșiorenii nu au avut la dispoziție, pentru acest meci, trei piese de bază. Vîlcică și Călin au fost suspendați pentru cumul de cartonașe galbene, iar Sitaru pentru cartonașul roșu încasat săptămâna trecută, la Titu.

Încă odată se verifică justețea vechii butade fotbalistice conform căreia 2-0 este cel mai periculos scor. Acest egal a transportat-o, totuși, pe Sporting Roșiori, în zona podiumului, în cazul unei victorii roșiorenii fiind chiar pe poziția secundă a ierarhiei.

Celelalte rezultate ale etapei au fost următoarele:

ACS Șirineasa – CS II Mioveni 1-3

FC II Voluntari – Atletic Bradu 1-1

ACSO Filiași – SCM Pitești 1-3

Flacăra Moreni – Urban Titu 1-0

CS Podari – FC Aninoasa 0-3

Steaua II București – Universitatea II Craiova 0-0

FCM Alexandria a stat.

Clasament:

1. SCM Piteşti   42
2. FC Voluntari II   27
3. Sporting Roşiori   25
4. Flacăra Moreni   24
5. FC Aninoasa   23
6. Atletic Bradu   23
7. FCM Alexandria   22
8. CS Mioveni II   22
9. ACSO Filiaşi   21
10. Concordia Chiajna II   20
11. Steaua Bucureşti II   19
12. CS U Craiova II   16
13. ACS Şirineasa   15
14. CS Podari   13
15. ACS Urban Titu   11

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.