Sport

Sporting Roșiori, locul 3 la Kinder Catena Cup

Echipa de fotbal Sporting Roșiori, juniori născuți în anul 2007 și mai mici, a participat în week-end la un puternic turneu desfășurat în Capitală, sub numele de Kinder Catena Cup. Formația noastră, pregătită de antrenorul Laurențiu Lecoviște, a depășit faza grupelor, iar în sferturile de finală a învins pe Santos cu 5-2.

Ghinionul i-a lovit pe roșioreni în semifinale, aceștia fiind învinși de Dani Coman cu 3-2, golul decisiv fiind de fapt un… autogol, în ultimul minut regulamentar. În finala mică, teleormănenii au câștigat în fața formației Concordia Chiajna, cu 3-1, astfel adjudecându-și medaliile de bronz.

Concluzia a fost trasă la finalul competiției de către Laurențiu Lecoviște: ”A fost un turneu excelent organizat, din care copiii noștri au avut ce învăța. Ne-a bucurat enorm această poziție pe podium, dar mai mult ne-a interesat să jucăm contra unor echipe puternice și să vedem care este noua tendință în fotbalul juvenil. Vreau, pe această cale, să mulțumesc părinților care fac toate eforturile pentru copiii lor și pentru ca aceștia să ajungă performanți. Totodată, aș vrea să lansez public invitația către toate familiile din Roșiori și localitățile învecinate, să își aducă la fotbal copiii. Este păcat să nu beneficieze de o astfel de oportunitate care îi poate ajuta și dincolo de terenul de fotbal, în viața de toate zilele”. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.