Sport

Sporting Roşiori începe pregătirile săptămâna viitoare – “Vom merge în Antalya noastră, pe terenul Robema!”

Singura echipă divizionară din Teleorman, Sporting Roşiorii de Vede şi-a stabilit calendarul pregătirilor de iarnă. Antrenorul Cristi Negru a creionat un program specific de antrenamente, cu şedinţe de pregătire, meciuri de verificare şi cantonamente, perioada următoare fiind una destul de importantă pentru completarea lotului de jucători. “Vor veni probabil destul de mulţi jucători în probe, de aceea vor fi câteva zile de verificări, poate vom stabili meciuri de verificare din prima săptămână, pentru că vrem să-i vedem pe toţi jucătorii care vor veni la noi. Totuşi, prioritar la acest moment este să aducem un portar, un atacant şi ceva jucători sub 21, acolo am stat noi mai slab”, a spus Gabriel Vlădulescu, preşedintele clubului.

În altă ordine de idei, să amintim faptul că Sporting Roşiorii de Vede va relua pregătirile în data de 19 ianuarie, când este programată reunirea lotului, iar timp de două săptămâni (26 ianuarie – 7 februarie) antrenorul Cristi Negru a stabilit cantonament centralizat; glumind puţin, plecarea lotului roşiorenilor într-o staţiune devenită celebră pentru pregătirea echipelor de fotbal a fost precizată de preşedintele Vlădulescu: “Da, vom avea cantonament în Antalya, via Coşoteni, teren Robema! Acolo vom merge în catonament, Antalya noastră este pe terenul Robema, acolo vor fi antrenamentele şi multe din jocuri în această iarnă”.

 

Sporting Roşiorii de Vede este împotriva regulii trei sub 19 ani!

Aşa cum s-a stabilit în urmă cu un an de zile, pentru următorul sezon fotbalistic divizionar, ligile a II-a şi a III-a, FRF intenţionează să impună o regulă nouă începând cu toamna acestui an. Este vorba de introducerii regulii “trei jucători sub 19 ani” pe parcursul jocului, regulă care vine să forţeze într-o oarecare măsură echipele să se orienteze şi mai mult către sectorul juvenil. În acest sens, clubul Sporting Roşiorii de Vede s-a arătat împotriva noii reguli, iar motivaţia principală pe care a prezentat-o Gabriel Vlădulescu este aceea că “nu mai există continuitate în activitatea fotbalistică a celor tineri, pentru că trebuie să căutăm alţi tineri, să acoperim cerinţa de jucători sub 19 ani. Din punctul meu de vedere, trei jucători sub 21 de ani este destul de bine, pe tinerii cu calităţi deosebite, de 18, 19 ani, dacă vreau, îi promovez eu ca club, fără probleme”.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.