Sport

Sporting Roşiori a câştigat trei puncte mari!

rosioriUna din cele mai dificile partide ale sezonului de toamnă, pe propriul teren, pentru Sporting Roşiorii de Vede, s-a jucat sâmbăta trecută, contra echipei Chindia Târgovişte, una din pretendentele la promovare în Liga a 2-a. În faţa unui public numeros (au fost în jur de 1000 de spectatori în tribună), gazdele au întâlnit o echipă bine aşezată în teren, cu o circulaţie bună a mingii, care a ştiut să pună presiune atunci când s-a aflat în posesie. În schimb, roşiorenii pregătiţi de Cristi Negru au preferat o tactică de aşteptare, au cedat deliberat mijlocul terenului, însă au contraatac rapid, atunci când le-a permis adversarul, susţinuţi şi de public. iar prima acţiune mai legată s-a încheiat cu o lovitură de la colţ, reluată cu capul perfect de Liviu Floricel! Trecuse o jumătate de oră şi publicul roşiorean simţea că echipa locală are forţă să învingă una din cele mai competitive formaţii ale seriei a 3-a, Liga a 3-a. Deşi oaspeţii au continuat să aibă iniţiativa, abia după pauză au apărut alte ocazii serioase de poartă. Iar intervenţiile lui Preda sau multele mingi respinse de defensiva gazdelor au fost salutate de public. În minutul 65, un penalti uşor acordat de centralul David a fost transformat de oaspeţi, care au egalat şi roşiorenii au început să aibă emoţii. Numai că, antrenorul Negru a jucat perfect cartea de sâmbătă; a schimbat atât cât trebuie, jucătorii au respectat ce le-a cerut şi avea să se obţină un penalti şi în celălalt careu, scos de D. Gheorghe, cu mai puţin de un sfert de oră înainte de final; a executat foarte exact Victor Rada şi victorie mare pentru Sporting!

“Noi am jucat pe cartea contraatacului, asta le-am cerut băieţilor, pentru că ştiam forţa de atac a adversarilor, şi sunt mulţumit că ne-a ieşit. Nu comentez arbitrajul, n-am făcut-o niciodată, însă cred că am arătat determinare ăn acest joc” – Cristi Negru, antrenor Sporting Roşiori.

– Sporting Roşiorii de Vede – Chindia Târgovişte 2-1 (Liviu Floricel 29, Victor Rada 77 – pen. / D. Pătru 65 – pen.). Pentru Sporting au jucat: A. Preda, I. Lătea, L. Floricel, M. Moşteanu, M. Dicu, G. Stoichiţoiu, V. Vâlcică, V. Rada, M. Boerică, V. Bocănete, D. Gheorghe; au mai intrat I. Urâtu, D. Ciubuc, C. Mohora, A. Bâră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.