Sport

Sporting Roşiori a câştigat din nou contra alexăndrenilor de la FCM

Al doilea meci de verificare dintre Sporting Roşiorii de Vede (locul 9, seria a 3-a, Liga a 3-a) şi FCM Alexandria (locul 2, Liga a 4-a) s-a disputat miercuri după-amiază, pe terenul din Scrioaştea. A fost o partidă fără prea multe valenţe tehnice şi tactice, după cum spun cei care au fost prezenţi la teren, în care, în afara angajamentului fizic, nu s-a câştigat mai nimic. Totuşi, Sporting Roşiori şi-a respectat blazonul şi a câştigat cu 1-o (gol Viorel Turcin, min. 15), însă alexăndrenii spun că echiutabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dacă nu erau irosite câteva situaţii de gol.

– Sporting Roşiorii de Vede – FCM Alexandria 1-0 (3-0 în primul joc); pentru Sporting au jucat A. Bugiu, S. Vişan, L. Floricel, M. Moşteanu, M. Dicu, I. Urâtu, D. Ciubuc, V. Vâlcică, D. Gheorghe, V Turcin, A. Făinişi; pentru FCM Alexandria au jucat: F. Olteanu, A. Preda, I. Dragu, I. Sitaru, A. Olteanu, T. Mircea, R. Slobozeanu, M. Marin, M. Tereuci, C. Căpăţână, M. Olteanu.

În programul de pregătire al celor două echipe, antrenorii acestora (Cristi Negru, respectiv Romulus Ciobanu) au stabilit încă un joc de verificare pentru fiecare din acestea; Sporting Roşiorii de Vede va juca sâmbătă contra echipei FC Podari (probabil pe teren Robema), de la ora 11.00, în timp ce FCM Alexandria va juca un “amical” la Buzescu, cu Rapid (cele două echipe stau în prima etapă din retur), tot în jurul orei 11.00.

B.Pană

One Comment

  1. Cei cu buget mai mic inving pe cei cu bugetul mai mare pentru a demonstra ca nu bugetul face diferenta de valoare ci bunul simt!Si zice d-l jurnalist care a vorbit cu, „fasole” domnia sa nu a fost la meci,ca rezultatul de egalitate ar fi fost echitabil,daca nu erau irosite cateva situatii de gol!Bre, matale nu stii ca irosirile acestea de care vorbesti fac parte din joc si sunt in directa legatura cu neputinta celor care le fac? De cate ori sa-ti atrag atentia ca le faci numai rau, atunci cand nu-i critici si incerci sa-i gadili?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.