Economie, Eveniment

Spitalul Videle primește bani din fondul de rezervă al Consiliului Județean pentru achiziționarea de echipamente și dezinfectanți

La solicitarea primarului de la Videle, Nicolae Bădănoiu, Consiliul Județean Teleorman va aloca, din fondul de rezervă al județului, fondurile necesare pentru achiziționarea de echipamente și dezinfectanți care lipsesc în prezent din unitatea medicală din oraș.

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Dănuț Cristescu, iar potrivit acestuia bani vor primi  și celelalte primării din județ care au spitale în administrare, respectiv primăriile de la Zimnicea, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede.

“Am discutat (n.r. cu Nicolae Bădănoiu) despre problemele cu care se confruntă spitalul Videle, cea mai importantă fiind criza provocată de lipsa de echipamente și dezinfectanți, dar și despre fondurile necesare achiziționării acestora.
În acest context, am hotărât ca la solicitarea Primăriei Videle, să alocăm resurse financiare din fondul de rezervă al Consiliului Județean Teleorman, pentru depășirea acestei crize epidemiologice. Totodată, am discutat și cu edilii altor primării din județul Teleorman, care au spitale în administrare (Zimnicea, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede) și care se confruntă cu aceleași probleme, urmând ca, în perioada următoare, aceștia să facă solicitările către Consiliul Județean Teleorman”, spune președintele Consiliului Județean Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.