Social

Spitalul Municipal Turnu Măgurele primește o construcție ușoară din elemente modulate de la rezervele de stat

Pe ordinea de zi a ședinței de guvern de joi se regăsește și un proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii din rezervele de stat a unor cantități de produse şi acordarea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenţă, cu titlu gratuit, Instituției Prefectului din județele Argeș, Bistrița Năsăud, Brăila, Cluj, Galați, Hunedoara, Mureș, Olt, Suceava, Teleorman, Timiș și Municipiul București pentru organizarea activității de vaccinare a populației împotriva COVID-19, pentru organizarea triajului epidemiologic al pacienților, precum și decontaminarea personalului medico-sanitar și auxiliar din unitățile spitalicești.

Pentru județul Teleorman este prevăzută repartizarea unei construcții ușoare din elemente modulate dotată cu aerotermă către Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

“După încetarea efectelor epidemiei determinate de coronavirusul SARS-CoV-2, cantitățile de produse preluate potrivit art. 1 alin. (2), după dezinfectare sau decontaminare, rămân la dispoziția Instituției Prefectului din județele Argeș, Bistrița-Năsăud, Brăila, Cluj, Galați, Hunedoara, Mureș, Olt, Suceava, Teleorman, Timiș și Municipiul București și unităților sanitare beneficiare și urmează a fi folosite pentru protecția populației afectate, în cazul apariției altor situații de urgență pe raza județelor ori în proximitatea acestora, cu menținerea destinației produselor acordate ca ajutor umanitar intern de urgență, cu titlu gratuit, din rezervele de stat”, se mai arată în hotărârea de guvern.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.