Eveniment

Spitalul Municipal “Caritas” din Roşiorii de Vede angajează infirmiere și asistenți medicali principali

Spitalul Municipal “Caritas” din Roşiorii de Vede, Judeţul Teleorman, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante de infirmieră în cadrul secției Boli Infecţioase, infirmieră în cadrul secţia Neurologie și două posturi asistent medical principal, în cadrul secţiei de Pediatrie.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt, pentru infirmiere, de a avea curs de infirmiere organizat de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii – Direcţia generală resurse umane şi certificare și 6 luni vechime în activitate, iar pentru asistenți medicali principali, de a avea diplomă de şcoală sanitară post-liceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform H.G. nr. 797/1997 și 5 ani vechime în specialitate.

Concursul se va organiza în data de 27 februarie 2017, când, la ora 10:00, are loc proba scrisă, la ora 14:00, proba de interviu, iar la ora 15.00, proba practică. Dosarele de înscriere se depun la sediul instituției. (C.P.)

4 Comments

  1. Un cuvint mare de spus i-l are si matroana DIDA, idolul copiilor.

  2. Daca e atata coruptie in spit . Caritas chiar nu ma sunt catuse ? Asa sa le ajute Dumnezeu! Dar militienii , dar procurorii sunt toti bagati in putina cu fecale ? Traim in republica coruptiei deplina a DELiormanului
    .

  3. ce sa Sfintesti ?

    din comisia de examinare va face parte musai grupul infractional Iliescu PARnegru, Alexe Tuciurila si DOFToroaga de trista amintire DINU Abramburica ( Coruptia ucide la propriu si banii luati ca mita o sa-i dati pe medicamente si pe lumanari ).VA lipsi babuta UDRICA acum pensionata . Cei ce vor sa promoveze concursul sa pregateasca 4-5 MII EURO. Grupul infractional va fi sprijinit de ,,doctorul in stiinte medicale ” RAJGALIE (care opereaza de 2 ori pe an niste biete furuncule) si doctorii iubitori de arginti Castraveteanu si Ambronica. GROTESC ! spitalu’ e in coma profunda .

  4. Spahaga se da la Lucica Alexe si mos Iliescu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.