Eveniment

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea postului de manager, în ianuarie 2017

Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de manager, în perioada 09-12 ianuarie 2017.

Concursul se va desfăşura la sediul Spitalului Județean de Urgență începând cu data de 9 ianuarie 2017, proba scrisă, iar dosarele de înscriere se primesc până la data de 3 ianuarie la sediul SJU Alexandria.

Concursul se va desfăşura în două etape, respectiv etapa de verificare a îndeplinirii de către candidaţi a condiţiilor stabilite în publicaţia de concurs, etapă eliminatorie, în data de 3 ianuarie 2017 şi etapa de susţinere a probelor de evaluare.

Probele de evaluare vor consta într-o probă scrisă (test grilă), în data de 9 inuarie 2017, ora 10.00 şi o probă de susţinere a proiectului de management, completată, după caz, de un interviu de selecţie, în data de 12 ianuarie 2017.

Condițiile de participare, conținutul dosarelor de înscriereprecum și bibliografia pentru concurs şi temele cadru pentru proiectele de management, precum şi grila de punctare, au fost publicate pe site-ul Consiliului Judeţean Teleorman. (C.P.)

One Comment

  1. mimi dela spalatorie

    Spit. Jud. sa nu mai faca cheltuieli si eforturi pt. concurs de manager. Luati-l moca pe cel de la Rusii de Vede si va pune unitatea sanitara pe butuci in 2 timpi si 3 miscari. In ultimul an a desfintat ORL-ul si urmeaza neurologia ,oftalmologia si ultima cu voia directoarei medicale VEMEKA Dinu va fi interne -cardiologia. Vor functiona maxim sectiile de CPU , ATI .Chirurgie (se fac 3-4 operatii pe semestru) si Oncologie cu doctori expirati si expiati.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.