Eveniment

Spitalul Județean de Urgență Alexandria angajează economist cu experiență

Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de economist IA, Serviciul financiar contabilitate. Candidații vor trebui să îndeplinească o serie de condiții generale, precum și o serie de condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale. Astfel, candidații vor trebui să aibă studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în profil economic și 6 ani şi 6 luni vechime în specialitate.

Concursul se va organiza în data de 13 ianuarie 2017, ora 10.00, proba scrisă, iar data și ora interviului se vor comunica ulterior.

Adeverința care atestă starea de sănătate a candidaților va conține, în clar, numărul, data, numele emitentului și calitatea acestuia, în formatul standard stabilit de Ministerul Sănătății.

În cazul în care candidatul depune o declarație pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, în cazul în care este declarat admis la selecția dosarelor, acesta are obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul cazierului judiciar, cel mai târziu până la data desfășurării primei probe a concursului.

De asemenea, copia actului de identitate, copiile documentelor de studii și carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea vor fi prezentate și în original în vederea verificării conformității copiilor cu acestea. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.