Eveniment

Spitalul Județean de Urgență Alexandria angajează asistenți medicali

Spitalul Județean de Urgență Alexandria, Județul Teleorman, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție pentru două posturi vacante de asistent medical debutant în cadrul Secţiei Medicale.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale.

Cei care doresc să ocupe unul din cele două posturi scoase la concurs trebuie să fie absolvenți ai şcolii postliceale, specialitatea medicină generală, sau echivalent în domeniu prin echivalare și să dețină certificat de membru eliberat de O.A.M.G.MAM.R.

Concursul se va organiza pe data de 13 februarie 2017, ora 10.00, proba scrisă. Data și ora interviului se vor comunica ulterior. Dosarele de înscriere se depun la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. (C.P.)

One Comment

  1. HAI iliescu ,hai ca poti ! mergi si vezi care e treaba cu concursul si mai ales cu banii. poate ca sunt fatuci dornice sa imbrace halatul de asistenta doar dezbracandu-se la tine in pat. Au facut-o aia de la ortopedie (fata de cioban saraca cu o sora preacinstita) si aia de la balneo (ce bataie a luat saraca) si aia de la bucatarie si lista poate continua

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.