Eveniment

Spitalul Județean de Urgență Alexandria a scos, din nou, la concurs posturi de medici specialiști neurologie și oncologie

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria organizează încă o dată concurs pentru ocuparea unor funcții contractual vacante de medici specialiști, unul în specialitatea oncologie și unul neurologie, după ce a mai încercat să ocupe posturile respective și la începutul lunii iulie. Potrivit anunțurilor publicate de unitatea medicală, durata timpului de lucru este de 7 ore/zi, 35 ore pe săptămână, iar perioada contractuală este nedetermintă.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale stabilite pe baza atribuțiilor corespunzătoare postului, sunt: la concursul pentru postul de medic specialist se pot prezenta medici cu drept de liberă practică, specialiști confirmați în specialitatea respectivă. De asemenea, nu este solicitată vechime în domeniul studiilor.

Calendarul de desfășurare a concursurilor și alte informații suplimentare se pot obține de la sediul instituției, de pe website: spitalulalexandria.ro, persoană de contact: Ristache Daniela, funcția șef serviciu RUNOS, la numărul de telefon 0247/306723.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.