Eveniment

Spitalul de la Turnu și-a deschis porțile pentru pacienții non-COVID

Așa cum anunțam încă de săptămâna trecută, la Spitalul municipal Turnu Măgurele au fost făcute toate demersurile necesare, pentru ca, începând din această săptămână, unitatea medicală să poată trata și pacienți non-COVID. Începând de joi, 3 iunie, porțile spitalului s-au deschis și pentru pacienții care suferă de alte patologii decât COVID-19.

Managerul Spitalului Turnu Măgurele, dr. Florin Delcea a declarat că în unitatea medicală vor fi tratați, în continuare, și pacienți cu COVID-19, pentru aceștia, dar și pentru persoanele suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind rezervată Secția de Boli infecțioase, care este o secție exterioară a spitalului, în timp ce în restul unității medciale vor fi tratați pacienții non-COVID.

Spitalul municipal Turnu Măgurele a fost transformat în unitate medicală suport COVID în toamna anului trecut, când numărul de cazuri de infecție cu noul coronavirus începuse să crească în Teleorman. În unitatea medicală de la Dunăre au fost tratate cazurile ușoare și medii de COVID-19.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.