Social

Spitalul de la Turnu Măgurele se pregătește să primească și pacienți non-COVID

Transformat în unitate medicală suport COVID în toamna anului trecut, când numărul de cazuri de infecție cu noul coronavirus începuse să crească în Teleorman, Spitalul municipal din Turnu Măgurele se pregătește să primească, cel mai probabil începând de săptămâna viitoare, și pacienți cu alte patologii. Bolnavilor de COVID-19 și persoanelor suspecte de infecție cu noul coronavirus le va fi rezervată, în continuare, o secție din unitatea medicală de la Dunăre, respectiv pavilionul în care funcționează secția de boli infecțioase, urmând ca în restul spitalului să fie tratate celelalte patologii, a declarat Stelian Cristea, directorul DSP Teleorman. Potrivit sursei citate, în unitatea medicală menționată erau internați, miercuri, numai nouă pacienți cu COVID-19.

Spitalul municipal Turnu Măgurele este a doua unitate medicală din județ transformată în spital suport COVID, după Spitalul Caritas din Roșiori de Vede. În luna octombrie a anului trecut, autoritățile județene au identificat spitalul de la Turnu Măgurele drept variantă optimă pentru preluarea și tratarea cazurilor ușoare și medii de COVID-19.

La nivelul județului Teleorman, în ultimele 14 zile au fost confirmate 128 de cazuri de COVID-19, dintre care numai 11 în ultimele trei zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.