Eveniment

Spitalul Caritas își deschide porțile pentru pacienții non-COVID

Transformat în unitate medicală suport COVID în primăvara anului trecut, Spitalul municipal Caritas din Roșiori de Vede primește, începând de luni, 14 iunie, și pacienți cu alte patologii. Astfel, 70% din capacitatea spitalului va fi rezervată pacienților cu alte afecțiuni decât COVID-19, în timp ce un etaj al unității medicale rămân rezervat pacienților confirmați cu infecție cu noul coronavirus și persoanelor suspecte.

De asemenea, potrivit directorului DSP Teleorman, Stelian Cristea, un etaj al Spitalului Caritas va fi rezervat pacienților care au trecut prin boală și care au nevoie de recuperare medicală post-COVID.

Spitalul municipal Caritas din Roșiori de Vede a fost prima unitate medicală din județ transformată în spital suport COVID. Ulterior, când numărul de paturi din unitatea medicală din Roșiori s-a dovedit insuficient pentru numărul mare de cazuri de COVID-19 confirmate în județ, autoritățile județene au luat decizia transformării Spitalului municipal Turnu Măgurele în unitate medicală suport COVID.

Unitatea medicala de la Turnu Măgurele primește, începând de joi, 3 iunie, și pacienți non-COVID.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.