Eveniment

Spitalele din județ, verificate de pompieri

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman derulează, în această perioadă, controale și verificări la unitățile sanitare cu paturi din județ. Până la sfârșitul lunii februarie, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Teleorman își vor concentra activitatea de verificare a respectăriilor normelor de prevenire și stingere a incendiilor la toate unitățile sanitare cu paturi din județul Teleorman, potrivit reprezentanților instituției.

Exploatarea instalaţiilor electrice, a mijloacelor de încălzire, funcţionarea iluminatului pentru marcarea căilor de evacuare, funcționarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, obstrucționarea căilor de evacuare, instructajul angajaților, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu și existența planurilor de evacuare în caz de incendiu sunt principalele elemente urmărite de inspectorii ISU în timpul verificărilor derulate în unitățile sanitare din Teleorman.

Concomitent cu activităţile de control asupra respectării normelor de apărare împotriva incendiilor, pompierii militari din cadrul subunităţilor operative de intervenţie efectuează acţiuni de recunoaştere în zonele de dispunere a obiectivelor, precum și exerciții de intervenție și evacuare în caz de incendiu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.