Eveniment

“Speed Marathon”, acțiune pe DE 70 / Amenzi de peste 34.000 lei, în doar două ore

Zilele acestea, polițiștii din Teleorman continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în special pentru prevenirea accidentelor rutiere produse din cauza vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum și trafic.

Vineri, 19 aprilie a.c., în intervalul orar 10:00 – 12:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman și Biroului Rutier Roșiori de Vede au desfășurat, pe DE 70, acțiunea “Speed Marathon”, conform Planului de Operațiuni Roadpol pentru anul 2024.

Pe parcursul activităților au fost folosite mijloacele tehnice din dotare pentru impunerea respectării regimului legal de viteză și aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a a legislației în domeniu, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță rutieră.

În doar două ore, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale a căror valoare depășește 34.000 de lei, 52 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legal admise, polițiștii au reținut patru permise de conducere. În context, au fost retrase și trei certificate de înmatriculare pentru diverse abateri.

Pe timpul desfășurării acțiunii, pe DE 70, sectorul de drum aferent județului Teleorman, nu s-a produs niciun accident de circulație.

Polițiștii atrag atenția tuturor participanților la traficul rutier cu privire la necesitatea respectării normelor privind circulația pe drumurile publice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.