Eveniment

Sofia Vicoveanca, Cristian Pomohaci şi Olguţa Berbec, invitaţi la ediţia din acest an a Festivalului “Pe deal la Teleormănel”

Monica DUMITRESCU

Consiliul  Judeţean Teleorman, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, şi Primăria Municipiului Alexandria organizează Festivalul-concurs naţional de muzică populară “Pe deal la Teleormănel”, ediţia a XLVII-a, în perioada 27-29 septembrie 2016 la Alexandria.

Preselecţia concurenţilor va avea loc în ziua de 27 septembrie 2016, la sediul  Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman din Alexandria, începând cu orele 12.00, în prezenţa membrilor juriului festivalului.

Concursul se va desfaşura pe 28 septembrie 2016, pe Platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria, începând cu orele 19.00. După concurs pe scena din Alexandria va susţine un recital Cristian Pomohaci.

Gala laureaţilor va avea loc în data de 29 septembrie 2016, pe Platoul din faţa Casei de Cultură din Alexandria, începând cu orele 19.00, şi va fi urmată de recitalurile artistelor Sofia Vicoveanca şi Olguţa Berbec.

Acompaniamentul concurenţilor va fi susţinut de Orchestra Ansamblului “Burnasul” a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, condusă de maestrul Adrian Grigoraş – dirijorul Orchestrei Radio România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.