Eveniment

Șoferul bulgar care a provocat accidentul rutier, în care cinci persoane și-au pierdut viața, a fost arestat pentru 30 de zile

Șoferul de cetățenie bulgară, care a provocat gravul accident rutier de la Drăgănești Vlașca, în care cinci persoane și-au pierdut viața, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, joi, magistrații de la Judecătoria Videle, la propunerea Parchetului, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului. Bărbatul fusese reținut, miercuri, de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman.

Cinci persoane au murit, iar alte alte trei au fost rănite, în urma unui grav accident rutier produs, în noaptea de duminică spre luni, pe DN6, raza localității Drăgănești Vlașca. În evenimentul rutier au fost implicate un microbuz în care se aflau opt persoane de cetățenie bulgară și un autotren ce transporta produse electrocasnice, iar autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție, având în vedere numărul mare de victime.

Toate victimele rezultate în urma impactului sunt cetățeni bulgari, din microbuz, și au vârste cuprinse între 20 și 50 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.