Eveniment

Șoferi prinși băuți la volan de polițiștii teleormăneni

Polițiștii au aplicat, la sfârșitul săptămânii trecute, 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.605 lei și au reținut 15 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Dintre acestea, 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză,16 sancțiuni pentru nepurtarea centurii de siguranță, 3 sancțiuni pentru depășire, 8 sancțiuni pentru alte abateri și 1 sancțiune pentru lipsă RCA.

Astfel, printre neregulile constatate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria, au depistat, la data de 07 mai a.c., orele 22:25,  un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
Tot sâmbătă, orele 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 41 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Roșiori de Vede, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Duminică, 08 mai a.c., orele 19:35, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiori de Vede – Biroului Rutier, au depistat un bărbat în vârstă de 72 ani, din municipiul Roșiori de Vede, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Roșiori de Vede, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În aceeași zi, orele 18:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.11 Gălăteni, au depistat un bărbat în vârstă de 43 ani, din comuna Tătărăștii de Sus, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 679E, în localitatea Tătărăștii de Sus, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de  “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.
În noaptea de duminică spre luni, orele 02:05, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, au depistat un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Peretu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Peretu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcootest, rezultatul indicând o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infractiunii de “conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului”,  urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.