Politic

Social-democrații teleormăneni și-au ales conducerea / Adrian Gâdea – președinte pentru următorii patru ani

În prezența conducerii centrale a Partidului Social Democrat, a avut loc, miercuri, Conferința Județeană de alegeri a PSD Teleorman. La Alexandria, a ajuns atât președintele PSD, Marcel Ciolacu, cât și prim-vicepreședinții Gabriela Firea și Sorin Grindeanu, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, dar și miniștrii Petre Daea și Adrian Câciu.

După ce au fost trecute în revistă realizările organizației județene, de la ultima conferință județeană de alegeri până în prezent, și după ce Adrian Gâdea, unicul candidat pentru funcția de președinte, și-a prezentat obiectivele politice pentru următorii patru ani, delegații județeni social-democrați au trecut la vot și l-au confirmat pe Adrian Gâdea la conducerea PSD Teleorman. De asemenea, în funcția de prim-vicepreședinte a fost ales Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, iar ceilalți primari de municipii și orașe vor reprezenta partidul din funcțiile de vicepreședinți. Tot vicepreședinți sunt și parlamentarii PSD, câțiva primari de comune din județ, dar și Ștefan Tăbăcitu, administratorul public al municipiului Alexandria.

Deși, inițial, își anunțase prezența și la o conferință de presă de după alegeri, președintele Marcel Ciolacu a trebuit să plece, invocând probleme stringente în Capitală, însă mesajul că din 23 aprilie 2023, acesta va ocupa postul de premier al României a fost transmis organizației PSD Teleorman. Ciolacu a mai dat, de asemenea, asigurări că, la București, se cunoaște foarte bine situația din Teleorman și că membrii conducerii centrale le sunt alături celor din județ: „Cel mai corect este ca astăzi, eu, Marcel, Gabi, Sorin, nea Paul, Daea, să vă mulțumim dumneavoastră că ați rezistat la cel mai mare asalt pe care cineva l-a putut face la o organizație și vă mulțumim că ați rămas în echipa PSD Teleorman. A fost un asalt evident după ce am pierdut alegerile pentru funcția de președinte, un asalt special asupra organizației dumneavoastră și credeți-mă că știu toate detaliile și am încercat să vă fim alături”, le-a spus președintele Ciolacu social-democraților teleormăneni.

De remarcat faptul că în discursul său, secretarul general Paul Stănescu a subliniat că, în Teleorman, coaliția nu funcționează: „la Teleorman, nu avem o relație bună cu PNL”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.