Politic

Social-democraţii o validează în Consiliul Judeţean pe Ana Maria Ciobanu, fosta consilieră a Cătălinei Ştefănescu

Rezultatul scrutinului de pe 11 decembrie a produs noi modificări în ceea ce priveşte componenţa Consiliului Judeţean, în contextul în care Adrian Gâdea şi Eugen Pîrvulescu au câştigat mandate de deputat, respectiv de senator, şi au fost validaţi în Legislativ la finalul anului 2016. În ceea ce priveşte aripa liberală din judeţ, organizaţia judeţeană a partidului a desemnat deja un înlocuitor pentru Eugen Pîrvulescu, în persoana liberalului Constantinescu Florică, mandatul acestuia fiind validat în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean de miercuri, 21 decembrie 2016.

Şi social-democraţii teleormăneni au găsit un înlocuitor pentru locul lăsat liber de Adrian Gâdea în forul legislativ de la nivel de judeţ, astfel că în prima şedinţă din 2017 a Consiliului Judeţean, consilierii vor lua act de demisia acestuia şi vor valida mandatul unuia dintre supleanţii de pe lista de candidaturi la alegerile de pe 5 iunie 2016. Şi, deşi următorul candidat de pe lista PSD este Daniel Banu, consilier juridic la Primăria Alexandria, în Consiliul Judeţean va fi validată Ana Maria Cristina Ciobanu, consilieră la cabinetul parlamentar al Cătălinei Ştefănescu în mandatul de deputat al acesteia.

O primă modificare a componenţei Consiliului Judeţean a venit pe 26 iulie, odată cu demisia consilerului judeţean ALDE Alina Caţan. În locul acesteia, din partea formaţiunii politice a fost validat inginerul Florin Marian Vida, supleant pe lista de candidaţi ALDE la scrutinul de pe 5 iunie.

Ulterior, la începutul lunii decembrie, alţi doi supleanţi de pe listele de candidaţi de la locale au fost validaţi în Consiliul Judeţean, Claudiu Mihalcea (PSD) şi Bogdan Cocu (PNL), în locul social-democratului Gabriel Crîngeneanu şi al liberalului Mihai Ştefan. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.