Politic

Social-democraţii din judeţ au intrat în febra alegerilor parlamentare

În urma alegerilor locale de pe 5 iunie, PSD s-a ales cu 65 de primării din judeţ, printre care toate cele cinci primării de municipii şi oraşe, 18 consileri judeţeni şi un număr semnificativ de viceprimari şi majorităţi în consiliile locale din judeţ.

După scrutinul pentru locale însă, atenţia social-democraţilor teleormăneni se îndreaptă, încet, dar sigur, către alegerile parlamentare din toamna acestui an. Şi, având în vedere faptul că, începând cu legislatura viitoare, judeţul Teleorman va trimite în Parlament jumătate din numărul de parlamentari aleşi în 2012, lucrurile se complică pentru partidele politice.

În acest sens, pentru ca alegerile parlamentare să nu le furnizeze surprize neplăcute, în contextul în care formaţiunile politice din judeţ îşi vor disputa, în toamnă, numai patru mandate de deputat şi două de senator, Adrian Gâdea, preşedintele social-democraţilor din judeţ, împreună cu parlamentarii de Teleorman şi cu primarii de municipii şi oraşe au decis ca, până la alegerile parlamentare, să se întâlnească, săptămânal, la sediul organizaţiei judeţene a PSD, pentru a discuta atât proiectele de dezvoltare incluse în programul politic cu care candidaţii PSD au venit în faţa electoratului pe 5 iunie, cât şi strategiile pentru alegerile ce vor avea loc în toamna acestui an.

„Consider că nu avem timp de pierdut, având în vedere că au mai rămas numai câteva luni până la alegerile parlamentare. Important este să fim pregătiţi şi să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au acordat votul de încredere la scrutinul pentru locale. O să mă întâlnesc săptămânal cu cei cinci primari de municipii şi oraşe, dar şi cu parlamentarii PSD, pentru a discuta atât probleme ce ţin de obiectivele de investiţii pe care noi le avem incluse în programele politice cu care ne-am prezentat în faţa teleormănenilor pe 5 iunie, cât şi lucruri ce ţin de organizarea alegerilor parlamentare”, a declarat Adrian Gâdea, preşedintele interimar al PSD Teleorman. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Treziti l pe Dragusin,ne au invadat tantarii!

  2. Nanoveanu

    VRABIA MALAI VISEAZA!
    Domnule Gadea va cunosc de pe vremea cand lucrati la Sptalul-camin de la Furculesti …asa ca ciocul mic vorba lui Basescu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.