Politic

Social-democratele din judeţ au analizat rezultatele de la locale şi se pregătesc pentru parlamentare – Tatiana Sandu: „Cu siguranţă vom avea o propunere pentru unul dintre locurile eligibile”

„Organizaţia de Femei Social-Democrate din judeţ dispune de resursele necesare pentru a-i face pe colegii noştri mândri de noi şi pot să vă asigur că voi milita ca, la alegeri, acel procent de 30% pentru femei să fie respectat!”, spunea Tatiana Sandu, lidera femeilor social-democrate din judeţ, înaintea alegerilor locale de pe 5 iunie.

În urma scrutinului pentru locale, Organizaţia de Femei a PSD Teleorman se poate lăuda cu două mandate de primar (Ioana Măgereanu la Ştorobăneasa şi Aurelia Bărbulescu la Uda Clocociov), şapte funcţii de viceprimar (Cristiana Piper Savu la Roşiorii de Vede, Valentina Vişan la Zimnicea, Mioara Ivănuş la Bujoreni, Steluţa Peia la Fântânele, Milica Sârbu la Putineiu, Karina Ghiţă la Scurtu Mare şi Violeta Gîdea la Segarcea Vale), dar şi cu patru mandate de consilieri judeţeni, pentru care au fost validate Marioara Toţe, Cristiana Neicu, Ioana Panagoreţ şi Cristina Tatu. De asemenea, OFSD Teleroman şi-a trecut în cont, după alegeri, şi 5 consilieri orăşeneşti, 6 consilieri municipali şi 78 de consilieri locali.

În cadrul unei întâlniri ce a avut loc marţi, 26 iulie, la sediul organizaţiei judeţene a PSD, eurodeputatul Viorica Dăncilă, a discutat cu Tatiana Sandu, lidera femeilor social-democrate din judeţ, dar şi cu o parte a biroului politic al OFSD Teleorman, rezultatele obţinute de candidatele PSD la locale şi, totodată, au pus la punct acţiunile ce urmează să fie întreprinse în perspectiva alegerilor parlamentare ce vor avea loc în numai câteva luni.

„Am vrut să am o întâlnire cu biroul politic al OFSD Teleorman chiar dacă este o lună în care cele mai multe dintre noi suntem în concediu. Am făcut o scurtă analiză a rezultatelor alegerilor locale şi împreună cu preşedintele OFSD Teleorman, Tatiana Sandu, dar şi cu colegele din organizaţie am stabilit acţiunile viitoare pe care va trebui să le facem pentru ca rezultatele alegerilor din toamnă să fie cel puţin la fel de bune ca şi cele locale”, a precizat Viorica Dăncilă, preşedintele femeilor social-democrate.

În acelaşi timp, lidera femeilor social-democrate din judeţ, Tatiana Sandu a precizat că, în cadrul întâlnirii de marţi, 26 iulie, au fost dezbătute şi mai multe acţiuni ce vor fi derulate în perioada următoare de OFSD Teleorman, printre care şi un schimb de experienţă cu delegaţii ale femeilor social-democrate din Dâmboviţa şi Maramureş.

„Am avut o întâlnire cu o parte a biroului politic al OFSD Teleorman, în condiţiile în care este perioada concediilor, iar multe dintre colegele mele nu au putut participa, şi am discutat despre rezultatele bune pe care le-am obţinut la alegerile locale, despre alegerile parlamentare care vor avea loc în toamna acestui an, dar şi despre unele acţiuni pe care le vom întreprinde în perioada următoare la nivelul OFSD Teleorman şi, în acest sens, am convenit să facem un schimb de experienţă cu delegaţii ale OFSD Dâmboviţa şi OFSD Maramureş. Ne-am bucurat că doamna eurodeputat Viorica Dăncilă a dat curs invitaţiei noastre şi ne-a fost alături”, a precizat Tatiana Sandu.

De asemenea, a mai precizat Tatiana Sandu, în ceea ce priveşte alegerile parlamentare din toamna acestui an, OFSD Teleorman va propune, cu siguranţă, ca unul dintre locurile considerate eligibile să fie ocupat de una dintre reprezentantele organizaţiei pe care o conduce.

„Cu siguranţă vom avea o propunere pentru unul dintre locurile considerate eligibile la alegerile parlamentare. Desigur, OFSD este o structură în cadrul PSD, şi atunci trebuie ca propunerea noastră să fie analizată şi acceptată de partid, mai ales că, începând cu aceste alegeri, numărul de parlamentari pe care îi va da judeţul Teleorman este unul redus semnificativ faţă de legislatura actuală. Însă organizaţia de femei din judeţ va avea, în mod cert, o propunere pentru unul dintre locurile considerate eligibile”, a mai precizat Tatiana Sandu, lidera femeilor social-democrate din judeţ menţionând însă că, deocamdată, nu au fost discutate propuneri concrete în acest sens. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Robocap, tovarasa il slujeste pe dragnea puscarie,iar Ciolos , tot pe dragnea puscarie,ca asa poate ramane prim ministru
    Un compromis oribil, pentru postul de prim ministru. dragnea puscarie si a atins acopul cu ajutorul lui Dincu ,controlul si dirijarea banilor ministerului dezvoltarii acolo unde vrea el.

  2. SE VEDE FOARTE CLAR CA, IN ULTIMA SĂPTĂMANA. TOATE ARTICOLELE SUNT DIRECȚIONATE CU UN SCOP PRECIS: PROMOVAREA „TOVARASEI PRIM-SECRETAR” SI INDUCEREA IDEII CA VA FI CANDIDAT PSD PE UN LOC ELIGIBIL DE DEPUTAT. FOARTE BINE, SE ȘTIE CA EA ISI DOREȘTE ACEST LUCRU, FIINDCA NU I-A IEȘIT MIȘCAREA CU PREȘEDINȚIA CJT, DAR, ATI ÎNTREBAT SI CONDUCEREA PSD TELEORMAN DACĂ O VREA? NICI MĂCAR NU ESTE MEMBRU PSD, DOAR UN MĂRUNT SLUJBAȘ AL GUVERNULUI CIOLOȘ. PE CARE-L SLUJEȘTE CU OBEDIENTA . CE PRESA INDEPENDENTA..!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.