Sport

Situaţia sediului AJF Teleorman se rezolvă – “În luna noiembrie, acest proiect va fi în Consiliul local!” – Stan Prodan

Despre subiectul legat de sediul AJF Teleorman se ştie deja, problema este cunoscută în întreg judeţul, iar discuţiile între conducerea AJF şi Primăria Alexandria sunt foarte avansate. Scrisoarea deschisă, semnată de 30 de primari de localităţi din Teleorman, plus o discuţie între preşedintele Stan Prodan şi primarul Alexandriei, Victor Drăgiuşin, pare să fi simplificat lucrurile.

În urmă cu două zile, într-un interviu, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a precizat următoarele. “Am vorbit cu domnul primar Drăguşin, i-am prezentat scrisoarea, semnată de cei 30 de primari şi i-am spus despre ceea ce dorim noi, respectiv un spaţiu, sau  un teren, unde să construim un sediu, pentru a ne desfăşura activitatea normal. Dânsul mi-a transmis, după ce am discutat şi alte lucruri, faptul că în luna noiembrie acest caz se va discuta în Consiliul local, peste cel mult o lună de zile, proiectul privind sediul AJF va fi pe ordinea de zi a consilierilor”, a declarat Stan Prodan.

Acesta a menţionat faptul că AJF Teleorman are banii necesari fie construirii sediului – “avem banii necesari pentru construcţie, poate că nu vor ajunge şi pentru mobilier, dar vom face împrumut, nu ar fi asta o problemă”, fie pentru dotarea necesară, în cazul în care s-ar obţine un spaţiu deja construit. Însă, oficialul AJF n-a vrut să spună care este suma pe care o deţine, însă a confirmat încă o dată interesul pentru terenul din faţa Sălii Polivalente, lângă terenul sintetic.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.