Eveniment

Site-ul DGASPC Teleorman redirecționează spre reclame la tratamente naturiste

UPDATE – La câteva ore de la semnalarea “defectiunii”, lucrurile s-au remediat, iar acum “Link-ul util” Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială trimite cititorul acolo unde trebuie: pe pagina web a instituției respective.

 

“Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman are ca principale obiective protecţia copiilor şi protecţia persoanelor cu handicap instituţionalizate şi neinstituţionalizate”, anunță instituția pe pagina principală a site-ului, loc unde persoanele interesate pot găsi o serie de informații relevante în legătură cu domeniul de activitate specificat. Printre rubrici care anunță informații de interes public, achiziții publice ale instituției, atribuții și activități, comisii, formulare și acte necesare și alte informații folositoare, realizatorul site-ului a considerat necesar să adauge și o serie de link-uri utile, în ideea de a veni în sprijinul cetățeanului cu cât mai multe informații. Astfel, apar link-uri către Consiliul Județean Teleorman, Primăria Alexandria, Ministerul Muncii sau Autoritatea Națională pentru Drepturile Copilului și Adopție. Și toate acestea fac ceea ce ar trebui să facă: redirecționează utilizatorul către paginile web ale respectivelor instituții. Unuia singur pare că i s-au amalgamat conexiunile și a rătăcit calea www-ului; respectiv, link-ul care ar trebui să ducă la pagina web a Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială trimite, de fapt, pe o pagină de reclamă la tratamente naturiste pentru diverse boli bărbătești și care promit remedii fie pentru afecțiuni ale prostatei, fie “repararea” unui libidou scăzut, pentru hemoroizi sau pentru combaterea alcoolismului. Nu lipsesc însă nici leacurile și sfaturile de înfrumusețare pentru doamne, printre primele postări figurând cele de mărire a sânilor sau de combatere a ridurilor, dar nici picături, pudre sau capsule “revoluționare” care promit să topească grăsimea.

Dacă e vorba de o oarecare eroare tehnică sau dacă cei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman chiar consideră că există vreo legătură între activitatea și responsabilitățile lor și feluritele tratamente pe care le recomandă, trebuie să se lămurească singuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.