Eveniment

Sindicaliştii ţin cu dinţii de Casa de Cultură din Alexandria

IMG_5521IMG_5519IMG_5520IMG_5522Monica DUMITRESCU

Un scandal a fost iscat, marţi, 4 august, în incinta Casei de Cultură din municipiul Alexandria, după ce reprezentanţii Primăriei Alexandria au schimbat yalele la două dintre sălile acesteia. Sindicaliştii, care încă nu s-au obişnuit cu ideea că edificiul nu le mai aparţine, după ce municipalitatea a câştigat procesul privind dreptul de proprietate, au reacţionat imediat. Dumitru Turturică (CSDR), Andrei Tănase (BNS) şi Ion Tulpan (Cartel Alfa), prezenţi la faţa locului, au declarat că este un abuz din partea Primăriei Alexandria, deoarece termenul pe care îl aveau pentru eliberarea spaţiilor nu a expirat. Mai mult decât atât, procesele nu s-au terminat, sindicatele atacând în instanţă somaţia pentru eliberarea clădirii, transmisă de primărie.

Reprezentanţii primăriei spun că au tot dreptul să intre în posesia Casei de Cultură şi, implicit, a sălilor din incintă după ce în procesul cu sindicatele, municipalitatea a câştigat, sentinţa fiind definitivă şi irevocabilă. Toate încercările de a rezolva pe cale amiabilă preluarea edificiului de la sindicalişti au eşuat, mai susţin reprezentanţii primăriei.

Decizia de a schimba yalele la cele două săli situate la etajul I al Casei de Cultură a fost luată deoarece în scurt timp vor începe lucrările la Cinematograful 3 D care va fi amenajat în una din aceste săli.

Pentru calmarea spiritelor încinse şi evitarea unor altercaţii între sindicalişti şi reprezentanţii primăriei pe tot parcursul acţiunii a vegheat Poliţia locală, un număr impresionat de forţe fiind concentrate în incinta Casei de Cultură.

3 Comments

  1. observator

    Facand parte din clasa”prostilor”adica a sindicalistilor,trebuie sa recunosc ca s-a ajuns aici din cauza sindicatelor care nu au fost in stare sa gestioneze acest edificiu.Restul este cancan!

  2. Ba da asta cu ochelari, cascarabeta asta cine este ? Ce lider este asta, al cui ?

  3. Hiena de Andrei Tanase – 4 clase, iritata de faptul ca nu prea mai are unde sa-si desfasoare matrapazlacurile…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.