Politic

Silvia Cobârlie l-a înlocuit pe Ionuț Neacșu în Consiliul Local Alexandria

În ședința ordinară a Consiliului Local de luni, 27 februarie, în locul vacantat de Ionuț Neacșu, prin demisie, a fost validată Silvia Cobârlie, următorul candidat care îndeplinește condițiile de pe lista de candidați a social-democraților la alegerile locale de pe 5 iunie.

Silvia Cobârlie este la al doilea mandat în Consiliul Local Alexandria, la alegerile locale din 2012 aceasta câștigând primul mandat de consilier local cu sprijinul USL.

Social-democraţii alexăndreni au rămas în efectiv incomplet în Consiliul Local Alexandria, după ce în cadrul şedinţei extraordinare de vineri, 10 februarie, consilieri prezenţi în sala de şedinţe a Primăriei au luat act de demisia consilierului PSD Ionuț Neacșu, pe ordinea de zi aflându-se un proiect de hotărâre cu privire la încetarea mandatului de consilier şi declararea ca vacant al locului acestuia.

Demisia consilierului PSD din Consiliul Local Alexandria este a treia înregistrată în mai puțin de un an de la alegerile locale de pe 5 iunie, după ce, la numai două săptămâni de la validarea mandatului şi depunerea jurământului, George Drăghici, cel care a deschis, de altfel, lista de candidaturi a liberalilor alexăndreni la alegerile locale, şi-a anunţat demisia din forul legislativ prin intermediul unei reţele de socializare, iar în ședința de joi, 24 noiembrie, consilierii locali au luat act de demisia social-democratului Robert Stănculea.

După alegerile locale de pe 5 iunie, 14 din cele 21 de mandate de consilieri locali din cadrul Consiliului Local Alexandria au revenit PSD după alegerile locale din iunie, celelalte şapte fiind adjudecate de PNL. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.