Politic

Şi totuşi, mitingul PNL de la Alexandria se ţine

Într-o şedinţă extraordinară a factorilor de decizie locali şi centrali ai PNL, desfăşurată luni, s-a luat decizia ca mitingul PNL să aibă, totuşi, loc la Alexandria. Deşi, iniţial, după ce nu au primit aprobare pentru manifestarea din zona Casei de Cultură din Alexandria, liberalii se gândiseră la varianta organizării unui marş, aceasta a picat, motivele principale fiind de legalitate, de dificultatea stăpânirii unui număr destul de mare de persoane, precum şi de asumare a unor eventuale pagube.

Astfel, că s-a luat decizia organizării unui miting de prezentare a candidaţilor formaţiunii politice la alegerile europarlamentare, sâmbătă, 20 aprilie 2019, în curtea unui agent economic local, respectiv SC Tipoalex SRL.

Surse prezente la întâlnirea liberalilor afirmă că ar mai fi fost vehiculată o variantă, ca mitingul să se desfăşoare pe stadionul comunei Poroschia, cu acceptul primarului localităţii, dar, până la urmă, a fost preferată varianta ca manifestarea să se ţină în incinta unei proprietăţi private din municipiul reşedinţă de judeţ.

4 Comments

  1. Drag ea chistocarul a furat 1 miliard de euro. Puscariieeee pe viata iar proștilor care. L votează u.. Ee

  2. Sa vii cu impaiatul ala grotest de Rares Bogdan cap de lista si agroindustrialul adventist, Parvulescu, presedinte peste PNL Teleorman, si apoi sa arati cu degetul spre altii, este ceva de domeniul fantasticului. Sper sa nu mai sariti de 5%! Cum sa votezi asa ceva?

  3. DRAGNEA LA PUSCARIEEEEEEEE.pe 20 Mai va fi izbavirea Poporului Roman.sobolanul va fi scos din galerie si dus la P i eeeee.mai avem 1 luna de chin…

  4. DRAGUSIN SLUGA COMUNISTA CA INTODEAUNA .DE FRICA LUI RARES BOGDAN ,CA BANUESC CA I SE FALFAIE SE PIRVULESCU, A INCHIS CASA DE CULTURA.TOTI IL STIM PE DRAGNEA CAT E DE PROST SI CORUPT ,NU TREBUIE SA NE MAI SPUNA ALTUL DIN AFARA.MAI RAU AI ENERVAT POPORUL

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.