Social

Și mai mulți absenți la cea de-a doua probă a simulării examenului de Bacalaureat

Marți, 29 martie 2022, s-a desfășurat proba E)c) – proba obligatorie a profilului din cadrul simulării probelor scrise ale Examenului Național de Bacalaureat 2022. Disciplinele la care se susține această probă, în funcție de filieră, profil și specializare sunt matematica și istoria. În județul Teleorman, din cei 2227 de elevi înscriși, s-au prezentat 1490 elevi, iar 737 au fost absenți. Niciun elev nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă, informează reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Teleorman.

Următoarele probe au loc miercuri, 30 martie – proba la alegere a profilului și a specializării și joi, 31martie – Limba și literatura maternă, iar rezultatele vor fi afișate joi, 14 aprilie 2022.

La nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, rezultatele obținute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului național de bacalaureat, în anul școlar 2021 – 2022, vor fi analizate în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Notele obținute la simulările naționale nu se trec în catalog. Prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului, notele obținute la simulările naționale pot fi trecute în catalog.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.