Sport

Şi la arbitraj se face selecţie

Se ştie faptul că în această perioadă precompetiţională şi arbitri se află în perioada de teste, iar Comisia judeţeană a susţinut deja testele cu lotul de arbitri din Liga a 4-a. În ce priveşte activitatea pe cele patru centre local – Alexandria (responsabil Ion Ştefan), Roşiorii de Vede (Nicolae Răceală), Turnu Măgurele (Emil Tomescu), Videle (Ionel Ţurlete), responsabilii acestora sunt în plin sezon de pregătire pentru noul sezon. Pe lângă testele stabilite duminică, 28 august, pentru lotul de arbitri din ligile a 5-a şi a 6-a, responsabilii celor patru subcomisii de arbitri caută şi tineri care vor să vină către arbitraj.

În mod deosebit, Subcomisia de Arbitri Alexandria aşteaptă tineri care vor să practice această activitate, în fiecare zi de marţi şi joi după-amiaza, la Stadionul Municipal, pentru a începe cursurile de iniţiere în arbitraj (pentru mai multe detalii pot suna la numerele de telefon 0760470308 sau 0762651601). Şi în celelalte centre locale (Roşiorii de Vede, Turnu Măgurele, Videle), cei care vor să urmeze cursurile de iniţiere în arbitraj sunt aşteptaţi la stadioanele din localităţile respective, unde pot obţine detalii vizavi de această activitate.

 

One Comment

  1. observator

    Si daca raspunde sotia la numerele acestea de telefon? Chiar nu se putea da si numele persoanei de contact? La AJF Teleorman ca la nimeni!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.