Politic

Şi ALDE are candidat la Primăria Alexandria

goldbachDeşi partid nou pe scena politică, ALDE nu va lipsi în nici o localitate de pe buletinele de vot, formaţiunea având ca prioritate stabilirea candidaturilor pentru localele din 2016.

Cât priveşte localele de anul viitor, ALDE se pregăteşte intens vizând chiar şi Primăria Alexandria. Şi dacă în privinţa candidaţilor pentru primăriile din judeţ sunt purtate negocieri cu mai mulţi primari în funcţie, din tabăra liberală sau din rândul migratorilor, dacă lista consilierilor locali a fost deschisă chiar de liderul formaţiunii şi lista de candidaturi pentru primăria municipiului Alexandria a fost deschisă. Primul care s-a înscris în lupta pentru fotoliul de primar la Alexandria, şi singurul deocamdată, este Dumitru Goldbach, prim-vicepreşedintele ALDE.

ALDE are, în prezent, undeva la 70 de organizaţii locale şi intenţionează ca până la alegeri în fiecare din cele 97 de localităţi teleormănene să fie înfiinţate organizaţii ale partidului. Nici de adepţi nu duce lipsă ALDE, având peste 4000 de membri, iar intenţia este de a trage cât mai mulţi simpatizanţi.

 

2 Comments

  1. ASA ESTE!

  2. STANGA THEODOR PRIMAR la ROSIORI DE VEDE!!!!Un om modest, valoros, cinstit!Este candidat ALDE

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.