Social

Și-a înjunghiat soția în picior, după care a fugit de la locul faptei

Un bărbat din Orbeasca și-a înjunghiat soția în picior cu un obiect contondent, miercuri seară, într-un parc din Alexandria, după care a fugit de la locul faptei. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost găsit de oamenii legii, care au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

“Polițistii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au întocmit dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie în cazul unui incident produs cu puțin timp în urmă, pe strada Dunării din localitate.

Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie a fost înțepată în picior, cu un obiect contondent, de către soț, bărbatul părăsind locul faptei.

Acesta a fost identificat în scurt timp de către polițiști și condus la sediu în vederea efectuării cercetărilor, iar femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luarea măsurilor care se impun”, transmite Poliția Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.