Eveniment

Și-a dat foc la gospodărie

În cursul zilei de joi, 15 ianuarie 2015, la ora 12.58, un cetățean a alertat pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle de izbucnirea unui incendiu în gospodăria lui Ion D., din localitatea Blejești.

Ajunși la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, militarii au observat că flăcările se manifestau la o anexă aflată în apropierea unui fânar și a unei locuințe, cu posibilitatea propagării la acestea din urmă.

Pompierii au localizat și lichidat focul în stadiul în care a fost găsit, evitându-se extinderea incendiului la bunurile aflate în vecinătate.

Valoarea pagubelor, reprezentând acoperișul anexei, pe o suprafață de cca. 15 mp, un pat din lemn și mai multe materiale textile, a fost apreciată la suma de 3000 de lei. Valoarea bunurilor salvate (casa de locuit și anexele gospodărești) se ridică la peste 50000 de lei.

Din primele verificări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că evenimentul a fost generat intenționat de către proprietar, Ion D., de 70 de ani.

Cu toate că nu s-au înregistrat victime omenești, cazul a intrat în atenția poliției.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.