Economie

Sfințești, Seaca și Suhaia, contracte semnate pentru proiecte de infrastructură finanțate prin Programul “Anghel Saligny”

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare totală de 700.377.710,88 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră, a stațiilor de pompare și a stațiilor de epurare, înființarea sau extinderea sistemelor de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea sau modernizarea unor poduri.

“Fiecare contract semnat inițiază un efort de dezvoltare care conduce la îmbunătățirea condițiilor de viață a oamenilor. Prin eforturi comune, administratia publică locală și centrală identifică nevoile comunităților, demarează proiecte și urmăresc constant ca acestea să se realizeze. Acest proces trebuie să fie unul coerent, continuu și eficient, iar Ministerul Dezvoltării acordă tot sprijinul autorităților locale, ori de câte ori acestea îl solicită”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Din județul Teleorman, au semnat contractele de finanțare primăriile Sfințești, Seaca și Suhaia, pentru proiecte de modernizare drumuri sau înființare sisteme de canalizare, astfel: “Modernizare drumuri locale în comuna Sfințești, județul Teleorman”, suma alocată fiind în valoare de 3.924.606,76 lei; “Asfaltare străzi în comuna Seaca, județul Teleorman” – 12.000.000 lei; “Înființare sistem de canalizare menajeră si stație de epurare în localitatea Suhaia, județul Teleorman”, cu o sumă alocată de 24.964.169,73 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.