Eveniment

Sfârșit de săptămână aglomerat pentru Ambulanță/ 20 de solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice

555 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 27 iulie, ora 00.00– 30 iulie, ora 08.00, pentru șapte persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman.

Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în trei accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu trei victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 86, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 58 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 42 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 20 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 23 minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu patru cazuri de intoxicaţii, cu 16 cazuri psihiatrice, precum şi cu o tentativă de suicid. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.