Eveniment

Sfârşit de săptămână aglomerat pentru Ambulanţă

528 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 8 iunie, ora 00.00– 11 iunie, ora 08.00, pentru o persoană fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman. Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în cinci accidente rutiere, soldate cu zece victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 69, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 47 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 38 de cazuri de tuse, probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 19 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 38 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu şase intoxicaţii, cu 13 cazuri psihiatrice, precum şi cu patru tentative de suicid. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Moare lumea cu zile in ambulanta, nu aer conditionat, nu oxigen etc

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.