Eveniment

Sfârșit de săptămână aglomerat pentru Ambulanță/ 18 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, alte patru pentru tentativă de suicid

528 de solicitări au fost înregistrate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă în perioada 5 octombrie, ora 00.00– 8 octombrie, ora 08.00, pentru trei persoane fiind constatat decesul, în aceeaşi perioadă, potrivit raportului SAJ Teleorman.

Totodată, conform informaţiilor furnizate, pe raza judeţului, echipajele Serviciului de Ambulanţă au intervenit şi în șase accidente rutiere petrecute pe raza judeţului, soldate cu 13 victime.

Potrivit raportului SAJ Teleorman, în intervalul menţionat, cele mai multe solicitări, respectiv 63, au fost pentru dureri abdominale sau de spate, în timp ce alte 28 de solicitări au fost înregistrate pentru cefalee. Totodată, echipajele de salvare au fost solicitate, în perioada menţionată, şi pentru 42 de cazuri de tuse și probleme respiratorii minore.

Pe de altă parte, 18 solicitări au avut la bază conflicte şi agresiuni fizice, în timp ce 21 de minori au avut nevoie de intervenţia echipajelor de ambulanţă în intervalul menţionat, se mai arată în raportul Serviciului de Ambulanţă Teleorman.

De asemenea, în intervalul menţionat, echipajele SAJ s-au confruntat şi cu șapte cazuri de intoxicaţii, cu 14 cazuri psihiatrice, precum şi cu patru cazuri de tentativă de suicid.

În ceea ce privește persoanele găsite decedate, potrivit informațiilor furnizate, echipajele de salvare au constatat decesul în cazul a doi bărbați, de 50 și 66 de ani, din Orbeasca de Sus, respectiv din Conțești, dar și în cazul unei femei, de 84 de ani, din Peretu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.