Eveniment

Serviciul de Ambulanță mai are trei angajați în izolare

21 dintre cei 22 de angajați ai Serviciului de Ambulanță Teleorman, pentru care fusese impusă izolarea după ce au intrat în contact cu persoane infectate sau suspecte de infecție cu noul coronavirus s-au întors, începând de luni, la serviciu. În izolare a rămas o asistentă, contact direct al unuia dintre cadrele medicale de la Spitalul Județean, infectate cu SARS-CoV-2, iar sâmbătă seară au intrat în izolare alți doi angajați ai Serviciului de Ambulanță, dintre care o asistentă de la substația Roșiori de Vede.

Cu câteva zile în urmă, Serviciul de Ambulanță Teleorman ajunsese să funcționeze fără 22 de angajați, aflați în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu persoane infectate sau suspecte de infecție cu SARS-CoV-2. Managerul instituției, Mirela Ciobanu, spunea atunci că activitatea nu a fost perturbată, însă este foarte important ca oamenii să înțeleagă faptul că, dacă ascund salvatorilor că au avut contact cu persoane infectate sau suspecte de infecție cu SARS-CoV-2, nu fac decât să îngreuneze sarcina celor care vin în ajutorul lor.

Managerul Ambulanței Teleorman a făcut și un apel la teleormăneni să fie sinceri cu cadrele medicale și să spună atunci când intră în contact cu persoane infectate sau suspecte de infecție cu SARS-CoV-2.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.