Social

Serviciu de evidență a persoanelor nou-înființat la Dobrotești, cu șase comune arondate

Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Teleorman aduce la cunoștința cetățenilor că potrivit H.C.J. Teleorman nr. 185 din data de 25 noiembrie 2021 se modifică arondarea unităților administrativ-teritoriale la serviciile publice comunitare locale de evidență a persoanelor din județul Teleorman, prin desprinderea comunelor Balaci, Beuca, Didești, Dobrotești, Siliștea-Gumești și Zâmbreasca de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Roșiori de Vede și arondarea la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Dobrotești.

Serviciul nou înființat își începe activitatea începând cu data de 01 martie 2022 și deservește pe linie de evidență a persoanelor, locuitorii comunei Dobrotești și pe cei aferenți comunelor Beuca, Balaci, Didești, Siliștea-Gumești și Zâmbreasca, localități care s-au desprins din cadrul SPCLEP Roșiori de Vede.

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Dobrotești este structura de specialitate a administrației publice locale din comuna Dobrotești  care eliberează, în condițiile legii, certificate de stare civilă și acte de identitate prin cele două compartimente: Evidența Persoanelor și Stare Civilă

Sediul spclep: Comuna Dobrotești, str. Primăriei nr. 35A, județul Teleorman

Date de contact: Evidența Persoanelor – Telefon/fax – 0247.336.816

E-maill:dobrotesti@spcjepteleorman.ro

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.