Politic

Senatorul PSD Dănuț Cristescu a deschis un nou cabinet parlamentar, la Videle

Unul dintre cei mai activi parlamentari de Teleorman, senatorul PSD de Teleorman Dănuț Cristescu a mai deschis un cabinet parlamentar, la Videle, unde, atunci când nu poate fi prezent personal, permanența este asigurată de consilierii acestuia. Pe lângă audiențele în cabinetele parlamentare, senatorul Cristescu a mai “inaugurat” și audiențele la firul ierbii, adică, periodic, se deplasează în localitățile județului Teleorman și ascultă doleanțele oamenilor, dar și sfaturile pe care aceștia i le oferă.

“Am promis că vă voi fi alături și iată că mă țin de cuvânt! Vă anunț că am deschis un nou cabinet parlamentar la Videle!

Cabinetul este situat pe Șos. Giurgiului Nr. 22, activitatea în cadrul acestuia desfășurându-se de luni până vineri, în intervalul 9.00-17.00, permanența fiind asigurată de consilierii mei.

Mă puteți găsi JOIA, în intervalul orar 9.00-14.00 și voi căuta să identific căile corecte de rezolvare a problemelor cu care vă confruntați.

Voi fi acolo pentru toți cei care au încredere în mine și vă asigur de întreaga mea disponibilitate”, transmite senatorul de Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.