Video

Senatorul PNL Eugen Pîrvulescu: “Investițiile continuă în județul nostru, pentru tot ceea ce ține de infrastructură”

Premierul României, Florin Cîțu, reconfirmă faptul că noul guvern nu se va abate de la prioritățile stabilite: “A venit momentul! Pregătim bugetul pentru 2021. Toate prioritățile din programul de guvernare vor avea finanțare”.

Cureaua, de această dată, o vor strânge companiile de stat care, de ani buni, sunt supradimensionate și funcționează numai pe pierderi, devenind adevărate “găuri negre” la bugetul țării.

Potrivit premierului Cîțu, companiilor de stat cu pierderi le vor mai fi alocate fonduri de la buget DOAR în baza unui plan de restructurare și reformă, astfel încât fiecare proces de restructurare pe care acesta îl va dispune va fi monitorizat și analizat de Guvern.

“Voi cere miniștrilor să prezinte, trimestrial, stadiul de implementare al acestor programe de restructurare/reformă. Planul de restructurare, respectiv de reformă pentru companiile de stat cu pierderi, reprezintă unul din indicatorii folosiți de mine la evaluarea miniștrilor“, a precizat premierul Cîțu.

La rându-i, senatorul liberal, Eugen Pîrvulescu, susține că planul Guvernului de dezvoltare este fundamentat și realist, iar deciziile de premierul Cîțu sunt optime și necesare pentru redresarea economiei naționale.

“Economia are nevoie de asemenea măsuri pentru a putea fi consolidată, astfel încât creșterile economice să poată contribui, în mod natural, pe termen lung, la îmbunătățirea nivelului de trai pentru fiecare român. Iar acest lucru se poate face doar printr-o monitorizare riguroasă a cheltuielilor bugetare și prin creșterea volumului de investiții în domenii prioritare României. În ceea ce privește județul Teleorman, vă asigur că investițiile continuă în județul nostru, pentru tot ceea ce ține de infrastructură”.

Biroul de presă al PNL Teleorman

One Comment

  1. Noul motto: “Nici pâine fără muncă, nici muncă fără pâine!”
    Pentru cozonac se cer ore suplimentare…
    Pentru tort se cer performanțe notabile, cheltuieli reduse și oameni motivați…
    Deh, vremuri grele…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.