Eveniment

Senatorul Pîrvulescu s-a implicat în rezolvarea situației de la Ambulanță / Diana Vasile, interimar la conducerea instituției

Situația critică în care se afla Serviciul de Ambulanță Teleorman, una dintre instituțiile de importanță majoră din județ, după ce fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea semnase un ordin de revocare din funcție pentru managerul Cristian Popescu s-a rezolvat, în urma intervenției senatorului PNL Eugen Pîrvulescu.

Astfel, după ce săptămâna trecută, președintele PNL Teleorman a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că a făcut demersurile necesare pentru ca Serviciul de Ambulanță să aibă un manager, astăzi a fost numită interimar, cu scopul rezolvării problemelor curente, în funcția de conducere a instituției Diana Vasile, economist în cadrul Ministerului Sănătății.

„În momentul în care am instalat Guvernul Orban, mi-am dat seama că eu, ca președinte al organizației din Teleorman, am o responsabilitate mult mai mare decât până acum. Azi dimineață, la ora 10.30 (n.r. joi, 7 noiembrie), am sunat fostul manager de la Ambulanță, nu mi-a răspuns, m-am urcat în mașină și am mers la Ambulanță, personal, unde secretara mi-a spus că este plecat la niște cursuri, am intrat la directorul economic, care mi-a spus situația, de față cu acesta am sunat secretarul de stat din Ministerul Sănătății, i-am explicat speța… În câteva zile, rezolvăm problema. (…) Eu am asigurat tot colectivul și toți salariații de la Ambulanță că își vor primi salariile la timp, că până cel târziu luni vom avea un manager instalat. Acolo este o situație critică, trebuie luată o decizie, nu pot să las cetățenii, salariații, oamenii să sufere dintr-o ambiție sau dintr-o eroare… Eu nu intru în amănunte, că de ce l-a demis pe manager, eu îmi doresc ca Ambulanța să funcționeze și ca lucrurile să revină la normalitate”, a explicat senatorul Eugen Pîrvulescu în cadrul conferinței de presă de joi.

Odată cu numirea Dianei Vasile, criza declanșată în cadrul Serviciului se rezolvă, astfel că angajații își vor putea încasa la timp salariile, iar o eventuală situație dificilă care să necesite intervenția instituției ar avea un coordonator oficial.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.