Politic

Senatorul PDL Alexandru Mocanu – Ultimul mandat

Ioan DUMITRESCU

Fără să fie socotit ca “ultimul cartuş”, ultimul mandat al senatorului PDL Alexandru Mocanu pare a fi ultimul cântat al lebedei. Democrat-liberalul roşiorean, beneficiarul a două mandate parţiale de parlamentar, în urma poziţionării pe lista supleanţilor după Adriean Videanu, ales până la urmă senator în 2008, s-a hotârât: nu mai comunică şi nici parlamentar nu mai vrea să fie, preferând să-şi înece amarul politic în locurile în care şi-a construit case de odihnă ba pe la Eforie, ba pe la Breaza.

Aflat cu sacii în căruţă, ieşind la pensie din Parlament pe uşa din faţă, senatorul Alexandru Mocanu face parte dintre viitorii pensionari împotriva cărora şi domnia sa a votat o diminuare a veniturilor cu 25%. Astăzi însă, cu pensie din trei mandate de parlamentar, Alexandru Mocanu se poate numi un viitor pensionar fericit.

Reveriile parlamentarului, altfel nefericite gânduri chiar pentru democrat-liberalii teleormăneni, l-au determinat pe actualul preşedinte interimar al Organizaţiei PDL judeţene să afirme că, dacă acesta (senatorul Mocanu) nu vrea să se mai implice în niciun fel în viaţa de partid, mai bine să se considere un pensionar liniştit. Şi de altfel senatorul Alexandru Mocanu, aflat la ultimul său mandat, îşi cântă ultima cântare a unei lebede politice, fapt îngrijorător atât pentru formaţiunea politică pe care o mai reprezintă, cât şi pentru alţii care au de gând să facă politică.

One Comment

 1. VEDETI CA AM DREPTATE,,,,,,,ALA VILA,,,,ALA VILA,,,,
  DAR SI LA SFIRSIT DE MANDAT,,,,ALATA VILA,,,,,,ATUNCI
  DE CE ,,,,,D R A C U L U I ,,,,,I-AM MAI V O T A T?
  SA STAI DOUA MANDATE SI SA MANINCI BANII STATULUI SA
  AI SI TU VILA,FARA ACORDUL CETATENILOR LUI, FARA SA
  SE AUDA DE TINE SI SA LASI JUDETUL TAU CEL MAI SARAC IN
  EUROPA,,,,,,CE EXAMPLU NEFAST MAI VTRETI PENTRU VIITOR,
  SI VIITORII CANDIDATI LA PARLAMENT CARE VOR EXACT TOT
  ACELASI LUCRU,,,,,,,,SA AJUNGA MILIARDARI POLITICI,,,,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.