Politic

Senatorul Eugen Pîrvulescu s-a vaccinat cu doza a treia / “Haideți să fim responsabili, cât mai putem face ceva!”

Președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a anunțat că s-a vaccinat cu cea de-a treia doză de vaccin (booster) și, în același timp, face un apel la responsabilitate și trage un semnal de alarmă privitor la sistemul sanitar din România despre care spune că este copleșit. De altfel, senatorul Pîrvulescu este printre puținii oameni politici din județ care face publice astfel de acțiuni, fie că e vorba de vaccinare sau de donare de sânge, mizând pe ideea că, în acest mod, îi poate sensibiliza și mobiliza și pe alți teleormăneni.

“Doza a treia de vaccin. Fără reacții adverse, la fel ca la primele două doze.

Până în acest moment, miliarde de oameni s-au vaccinat, la nivel mondial, ceea ce înseamnă că nu se mai poate vorbi despre vaccin că fiind în „fază experimentală”.

Eu și toată familia mea ne-am vaccinat, atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru, protejând, astfel, atât cât putem noi la nivel local, persoanele cu care intrăm în contact.

În Teleorman și în România, în general, oamenii sunt încă reticenți în privința vaccinării, iar criza sanitară de acum are la bază exact această reticență, formată din dezinformare și conspirații.

Oameni buni, virusul nu iartă și nu ține cont nici de calitatea persoanei, nici de situația materială. Sistemul sanitar este copleșit.

Fac un apel la responsabilitate și vă îndemn să vă vaccinați și să vă informați din alte surse decât cele conspiraționiste, care nu au nici un fundament științific.

În perioada următoare, voi face tot ce ține de mine, pentru a vă pune la dispoziție informații corecte, date statistice, exemple concrete și răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Situația în care suntem nu mai este despre vaccinați sau nevaccinați. Este despre viață și moarte, despre cei dragi, despre durere și luptă cu cea mai agresivă variantă a acestui virus nenorocit.

Haideți să fim responsabili, cât mai putem face ceva!”, spune Eugen Pîrvulescu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.