Politic

Senatorul Eugen Pîrvulescu: „Guvernul Orban a adoptat hotărârea prin care moșia personală a lui Liviu Dragnea trece în administrarea statului”

Insula Belina și Brațul Pavel au revenit în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi în administrarea Apelor Române, a decis, vineri, Guvernul PNL condus de Ludovic Orban. Concret, cele două proprietăți au fost luate de la Consiliul Județean Teleorman, aduse în proprietatea publică a statului, date spre administrarea Apelor Române și a fost reglementat, totodată, și faptul că acestea nu mai pot fi trecute înapoi la Consiliul Județean decât prin lege organică.

Despre trecerea Insulei Belina și a Brațului Pavel în patrimoniul statului vorbește senatorul PNL de Teleorman Eugen Pîrvulescu, liderul liberal susținând că „astfel de obiective nu trebuie să ajungă proprietăți private ale politicienilor, ele aparțin românilor, aparțin patrimoniului public”.

„Redăm oamenilor ce le-a fost luat! Guvernul PNL a recuperat insula Belina!

Insula Belina a ajuns din nou acolo unde trebuie să fie: în patrimoniul statului. Guvernul Orban a adoptat hotărârea prin care moșia personală a lui Liviu Dragnea trece în administrarea statului. Acesta este doar începutul. Astfel de obiective nu trebuie să ajungă proprietăți private ale politicienilor, ele aparțin românilor, aparțin patrimoniului public. Guvernarea PSD care a dominat județul nostru atâta amar de vreme nu a fost preocupată de dezvoltarea județului, ci de „portițe” care să permită creșterea „patrimoniului” personal al celor care se aflau la conducere. De aceea, PSD trebuie să plătească politic pentru corupția care a scufundat România.

Până în prezent, acest partid nu a decontat aproape nimic pentru guvernările Dragnea, probabil s-a considerat că românii vor șterge cu buretele tot ce s-a întâmplat, fără să observe că, practic, mulți dintre cei care l-au servit pe Dragnea sunt exact în aceleași funcții pe care le dețineau și înainte, dar cu o „mască” nouă.

Deși au fost penalizați de oameni la europarlamentarele și prezidențialele de anul trecut, PSD nu a plătit încă răul pe care l-a făcut justiției din România.

Pe 6 decembrie, la alegerile parlamentare, trebuie să le arătăm că românii nu uită, nu mai iartă atât de usor și nu mai pot fi manipulați cu lozinci populiste.

Pe 6 decembrie să aducem schimbarea care va dezvolta România cu fonduri europene masiv accesate, fonduri care au fost ocolite de guvernarea PSD, din motive evidente: aceste fonduri nu pot fi fraudate, au destinații clare și modul în care sunt folosite este atent supravegheat de comisiile de specialitate”, este mesajul senatorului PNL de Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

 

One Comment

 1. Acum, că Insula Belina și Brațul Toader au revenit în administrarea Apelor Române, am trăit o mare și dureroasă dezamăgire.
  Descinderea autorităților pe fosta moșie a lui Dragnea, după șapte ani de exploatare sub familionul extins de Teleorman, mi-a rănit adânc așteptările.
  Dacă ministrul Mediului a mizat că dezvăluirile vor avea același efect pe care l-au avut asupra României din 90, robineții de aur din baia Ceaușeștilor, s-a înșelat amarnic.
  Nu știu ce gusturi aveți în materie de imobiliare! Poate vă plac penthouse-urile sau sunteți fani căsuțe cochete, cu parfum de chalet franțuzesc, pitite în desiș de copaci umbroși.
  Dacă s-ar face pușcărie pentru prost gust, Daddy
  s-ar califica la sentința pe viață.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.