Politic

Senatorul Eugen Pîrvulescu, atacuri în rafală la adresa PSD și ALDE / “Am câștigat postul de viceprimar în instanță”

După aproape doi ani de procese, PNL reușește să câștige încă un post de viceprimar în județ. În urma acestei reușite, senatorul PNL Eugen Pîrvulescu iese la atac, acuzând dur atât PSD, cât și ALDE. “În 2017, la alegerile parțiale care au avut loc în comuna Cervenia, declanșate de starea de incompatibilitate a primarului de atunci, PSD-ul a suflat candidatul ALDE, consilier local la acea vreme, și, astfel, a câștigat primăria. Încă o dată, ALDE și-a demonstrat impotența de a gestiona un candidat cu reale șanse. Noi am solicitat pierderea mandatului de consilier local al candidatului PSD, care ieșise pe listele ALDE, dar începând de la prefect și până la secretarul comunei, toți s-au fofilat. Tot în acea perioadă, consilierii locali ai comunei s-au întâlnit în ședință și l-au desemnat pentru postul de viceprimar pe consilierul local PNL Ion Mușat, dar, iarăși, Prefectura și secretariatul primăriei au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a nu aplica hotărârea. Cu alte cuvinte, sarabanda abuzurilor a continuat”.

După aproape 2 ani de procese, instanțele judecătorești au hotărât definitiv acordarea mandatului de viceprimar penelistului Mușat.

Dar, senatorul Pîrvulescu nu se oprește și amenință că se va îndrepta împotriva tuturor celor care s-au opus  și chiar că va solicita daune interese pentru Mușat.

5 Comments

  1. nelu spania

    Va meritati soarta acolo la Cervenia ,ati votat un hot ca Marian ,acum ati votat un prost si un manelist ca Doru ca v-a pus becuri si si-a facut vila in primul an pe banii poporului. Eu va dau lamuie din Spania ,daca ma votati. Veniti si voi sa vedeti cum arata lumea.Nu va lasati de prostie nici dai dracului……

  2. Administratorul ar trebui sa ceara numele reale și sa nu mai accepte tot felul de pseudonime iar mesajele cu injurii și jigniri sa nu fie acceptate dacă vrem sa fim oameni normali intr-o societate normală . Rău este ca mai ușor e sa jignim decît sa construim

  3. Decît sa jigniți și sa mințiți mai bine Spune-ți cum ați făcut cînd l-ați pus Viceprimar pe increzutu ăla de Musat . Despre actualul primar noi oameni din sat avem numai cuvinte de lauda pt ca tot ce a zis a făcut, și mai ales ca ne respecta și ne ajuta . A sa nu uitați voi ăștia care umblați cu minciuni ca Cervenia este a noastră la oameni din sat nu a lu popa , Marian, Silvian , doctoru sau Meiță care nea mințit 22 de ani sa le fie bine lor . Mult succes actualului primar și capul sus suntem alături de tine cum am fost și pe 5-11-2017 .

  4. 2 derbedeii si secretarul si primarul. Actualul primar slobozeanu a trecut la Psd si si-a pierdut functia de vice interimar ,iar consilierii au ales pe Musat.Atunci Dumitrescu secretarul a zi,, Auuu ma doare inima,, si-a chemat salvarea si s-a internat la spital cu stampila cu tot, iar sedinta s fost declarata nevalida. Asemenea golani mai rar.Ar trebui anchetati de DNA si ei si doctorul de la urgenta

  5. Cervenia are un primar interlop ,un jeg analfabet, care injura lumea la primarie si se ceartaa cu tot ce misca,iar comuna e plina de gunoaie si lacuri pe strazi .E sustinut de toti betivanii care injura lumea la Caraciuma si fura gaini din comuna.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.